İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Aydın Didim Akyeniköy Balova Satılık Arsa

Büyült
1.350.000
Satılık
İlan No93940
Eklenme Tarihi27.07.2023
KategoriArsa
İlan TipiSatılık
Fiyat 1.350.000
Metre Kare (m²) 410
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Kaks % 20 / 40
Gabari 9.50
İmar Durumu Konut
Tapu Durumu Mustakil Parsel

İlan Açıklaması

Didimde Satılık Arsa

Didim, Akyeniköy Mahallesi, Balova Mevkii'nde satılık imarlı bir arsa arıyorsanız, bu ilan tam size göre! 410m2 büyüklüğünde, köşe başında ve düz bir arazide bulunan bu arsa, yatırım için ideal bir fırsat. Didim'in en güzel yerlerinden biri olan Balova Mevkii'nde, doğa ile iç içe, huzurlu ve sakin bir yaşam sizi bekliyor. Bu arsada hayalinizdeki evi veya iş yerinizi inşa edebilir, geleceğe yatırım yapabilirsiniz.

Didimde satılık arsa fiyatları son yıllarda artış gösteriyor. Bu bölgede arsa bulmak giderek zorlaşıyor. Bu nedenle, bu arsayı kaçırmayın! Balovada satılık arsa seçenekleri arasında en uygun fiyatlı ve en avantajlı olanı bu. Akyeniköyde satılık arsa arayanlar için de harika bir alternatif. Hem merkeze hem de denize yakın bir konumda olan bu arsa, ulaşım sorunu yaşamayacağınız bir yerde.

Bu arsayı satın alarak, diğer yatırım araçlarından ve dövizden daha fazla değer kazanabilirsiniz. Didim'in gelişen ve değerlenen bir bölgesinde yer alan bu arsa, size hem gelir hem de prestij sağlayacak. Bu arsayı kaçırmayın, hemen bizimle iletişime geçin!

Özellikler

Konum
Ana Yola Yakın
Denize Yakın
Genel Özellikler
İfrazlı
Parselli
Köşe Parsel
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir