İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Altınkumda Deniz Manzaralı 2+1 Satılık Yazlık

Büyült
5.400.000
Satılık
İlan No94370
Eklenme Tarihi31.07.2023
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 5.400.000
Oda Sayısı 2+1
m² (Net) 75
Kat Sayısı 3
m² (Brüt) 85
Bulunduğu Kat 1
Bina Yaşı 5-10 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Hayır
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Hayır
Takas Evet
Zemin Etidü Yok
Otopark Var

İlan Açıklaması

Didim Altınkumda Deniz Manzaralı 2+1 Satılık Yazlık


Didim Altınkum’un en güzel bölgesinde, denize sadece birkaç adım uzaklıkta, satılık 2+1 ayrı mutfaklı, 1 banyo wcsi, 1 balkonu olan, 75 metrekarelik dairemiz sizleri bekliyor. Dairemiz, ferah ve aydınlık bir iç mekana, modern ve kaliteli bir dekorasyona, geniş ve kullanışlı bir mutfağa, konforlu ve rahat bir yatak odasına sahiptir. Balkonundan eşsiz bir deniz manzarası sunan dairemiz, yaz kış yaşamak için idealdir.

Dairemiz, Didim Altınkum’un merkezine, alışveriş merkezlerine, restoranlara, kafelere, hastanelere, okullara, parklara, camilere yakın bir konumdadır. Ayrıca, Didim’in tarihi ve doğal güzelliklerine de kolayca ulaşabilirsiniz.                             Altınkumda Satılık Yazlık

Altınkum’un en büyük cazibesi altın sarısı rengindeki ince kumlu plajıdır. Plaj, doğallığı ve deniz suyunun temizliği bakımından eşi bulunmaz yerlerden biridir. Hemen derinleşmeyen su seviyesi çocuklar için güzeldir. Plaj, birçok kez Mavi Bayrak ödülü almıştır1. Plaj boyunca yürüyüş parkuru, parklar, barlar, diskolar, gece kulüpleri, çay bahçeleri, eğlence mekanları, restoranlar ve hediyelik eşya satan birçok işletme bulunur1. Didim’de yer alan otellerin büyük çoğunluğu Altınkum Plajında bulunur1. 

Altınkum’da yapabileceğiniz çok sayıda aktivite vardır. Yat limanından kalkan gezi tekneleri ile inanılmaz bir mavi yolculuğa çıkabilir, tüm gün çevre adaları ve koyları gezerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz1. Pedallı kano, dalış kursu, at ve jip safari gibi deniz ve plaj sporlarına katılabilirsiniz1. Ayrıca, Didim’in tarihi ve doğal güzelliklerine de kolayca ulaşabilirsiniz. Apollon Tapınağı, Milet Antik Kenti, Priene Antik Kenti, Bafa Gölü Milli Parkı gibi yerleri ziyaret edebilirsiniz4.

Altınkum, yaklaşık 260-300 gün güneş alan bir sahil beldesi olduğundan kış ve ilkbahar aylarında bile güneşlenmeniz mümkün olabilmektedir1. Deniz suyu sıcaklığı dalış, yelken, sörf, su paraşütü ve kayağı gibi deniz sporlarına uygun olmaktadır1. Ulaşımın rahat olmasından dolayı özellikle yakın çevreden günübirlik geziler veya hafta sonu tatilleri için uygundur1.

Dairemizi görmek ve daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

Özellikler

İç Özellikler
Balkon
ADSL
Boyalı
Duşakabin
Isıcam
Kartonpiyer
Laminat Zemin
PVC Doğrama
Parke Zemin
Seramik Zemin
Spot Aydınlatma
Çelik Kapı
Dış Özellikler
Asansör
Kablo TV - Uydu
Otopark
Oyun Parkı
Muhit
Belediye
Cami
Eczane
Hastane
Lise
Market
Park
Sağlık Ocağı
Semt Pazarı
Spor Salonu
İlköğretim
Şehir Merkezi
Ulaşım
Anayol
Cadde
Dolmuş
Minibüs
Otobüs Durağı
Manzara
Deniz
Doğa
Şehir
Konut Tipi
Arakat
Cephe
Batı
Güney
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir