İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim'de Satılık Havuzlu Sitede Yazlık Daire

Büyült
2.500.000
Satılık
İlan No73250
Eklenme Tarihi08.03.2023
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 2.500.000
Oda Sayısı 1+1
m² (Net) 60
m² (Brüt) 50
Kat Sayısı 3
Bulunduğu Kat 1
Bina Yaşı 16-20 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim'de Satılık Daire

Aydın ili, Didim İlçesi, Efeler Mahallesinde bulunan daire Kat Mülkiyetli ve Deprem yönetmeliği çıktıktan sonra yapılan yönetmeliğe uygun binalardandır. 

Havuzlu ve Güvenlikli Sitede Satılık Yazlık

Didim'de satılı daire; Didim'in en başarılı ve köklü müteahhit firması olan Oracle İnşaat tarafından yapılmıştır. Sitenin 7/24 güvenliği mevcut ayrıca her daim bakımlı yeşil alanları ve sosyal alanları bulunuyor, sitenin ortasında büyük bir yüzme havuzu ve yanında çocuk yüzme havuzlarına sahip, kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 kayıt altına alınan site bu özellikleri ile çevresinde ki bir çok yapıdan çok daha kıymetlidir.

Didim'de Satılık 1+1 Daire

Didim'de satılık havuzlu yazlık ev; girişinde geniş 1 antre, 1 salon ve açık plan mutfak, 1 yatak odası, 1 balkon, 1 banyo & wc alanlarından oluşuyor. Yatak odasından, salonuna, balkonundan, banyosuna kadar evin bütün yaşam alanları Didim standardının üzerinde büyüklüktedir. Didim'de bir kaç tane ev gezdiyseniz bu eve girer girmez farkını ve değerini anlayacaksınız. 

Didim'de Satılık Eşyalı Daire

Oracle İnşaatın yaptığı, Oasis Village içerisinde bulunan satılık daire komple eşyalı olarak satılıyor. Perdelerinden, buzdolabına kadar tam olan evin ayrıca hem salonunda, hem de yatak odasında kliması mevcut.

Didim Efeler Mahallesinde Satılık Daire

Aydın, Didim, Efeler mahallesi sınırları içerisinde kalan ev Liman yolu (Adnan Menderes Bulvarı) ile Ege caddeleri arasında kalıyor. Efeler sağlık ocağı ve Toplum sağlık merkezine 100mt, Pazartesi günleri kurulan semt pazarına 150mt, eczane ve süper marketlere 100mt, Altınkum sahiline 2km, 3ncü koy ve D-Marin yat limanına 3km mesafede. Ayrıca, Didim ile İzmir arası 170km, Didim ile Adnan Menderes Havaalanı 150km, Didim ile Bodrum Milas Havaalanı 90km mesafededir. 

For Sale Apartment Didim - Turkey

1 Bedroom Fully Furnished Apartment For Sale

First apartment compering from 1 bedroom, 1 kitchen in lounge, 1 bathroom & wc, enterence and 1 balcony. All rooms are good size an much bigger than standart Didim apartments. 15-17 years old building, very good condition. All furnitures, cutains, aircondations, and white goods are there as seen on pictures, ready to move in. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.

Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilir ve son fiyatının sahibinden alabilirsiniz.

Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
Şofben
Çelik Kapı
Teras
Seramik Zemin
PVC Doğrama
Mutfak (Laminat)
Mobilya
Klima
Kartonpiyer
Isıcam
Fırın
Bulaşık Makinesi
Intercom Sistemi
Duşakabin
Buzdolabı
Boyalı
Balkon
Beyaz Eşya
Amerikan Mutfak
ADSL
Dış Özellikler
Yüzme Havuzu (Açık)
Oyun Parkı
Spor Alanı
Su Deposu
Otopark
Hidrofor
Kablo TV - Uydu
Isı Yalıtım
Güvenlik
Engelliye Uygun
Asansör
Muhit
Şehir Merkezi
İlköğretim
Spor Salonu
Semt Pazarı
Park
Sağlık Ocağı
Market
Lise
Havra
Eğlence Merkezi
Eczane
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Sahil
Dolmuş
Minibüs
Cadde
Anayol
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Arakat
Arakat
Cephe
Doğu
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir