İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Efeler Mahallesinde Satılık 4+1 Açık Mutfaklı Sıfır Villa

Büyült
6.250.000
Satılık
İlan No112590
Eklenme Tarihi30.12.2023
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 6.250.000
Oda Sayısı 4+1
m² (Net) 100
Kat Sayısı 3
m² (Brüt) 120
Bulunduğu Kat Villa Tipi
Bina Yaşı 1 Yaşından Küçük
Banyo Sayısı 3
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Hayır
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Evet
Zemin Etidü Var
Otopark Var

İlan Açıklaması

Didim Efeler Mahallesinde Satılık 4+1 Açık Mutfaklı Sıfır Villa

Didim Efeler Mahallesinde satılık 4+1 açık mutfaklı sıfır villa, hem ön hem de arka cephesi satılık olan nadir villalardan biridir. Villa, 240 m2 arsa üzerinde 100 m2 kullanım alanına sahiptir. Villanın 4 yatak odası, 1 salon mutfak, 3 banyo wc, balkon ve teras alanları bulunmaktadır. Villanın odaları seramik zeminden oluşur. Villanın kendine ait bahçe alanı da vardır. 

Didim'de Satılık Yazlık Villa

Villanın konumu da oldukça avantajlıdır. Villalar mevkiinde bulunan villa, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir çok yere yürüme mesafesindedir. Villa, market, eczane, okul, hastane, banka, cami, park, spor salonu, restoran, kafe gibi yerlere yakındır. Ayrıca villa, Didim’in en güzel plajlarından biri olan Altınkum Plajı’na da sadece 15 dakika mesafededir. Villa, aynı zamanda Didim’in tarihi ve turistik yerlerine de kolayca ulaşabileceğiniz bir konumdadır. Villa, Apollon Tapınağı, Milet Antik Kenti, Priene Antik Kenti, Didim Marina, Lunapark, Aqua Park gibi yerlere araçla 15-20 dakika uzaklıktadır.

Didim Efelerde Uygun Fiyata  Satılık Sıfır Villa

Didim Efeler Mahallesinde satılık 4+1 açık mutfaklı sıfır villa, hem yatırım hem de oturum için ideal bir seçenektir. Villa, hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla yaşayabileceğiniz bir yapıdadır. Villa, ısı yalıtımı, ses yalıtımı,  duşakabin, bir çok özelliğe sahiptir. Villa, modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Villa, ferah, aydınlık ve manzaralıdır.

Didim'de Satılık 4+1 Villa

Didim Efeler Mahallesinde satılık 4+1 açık mutfaklı sıfır villa, piyasadaki emsallerine göre oldukça uygun bir fiyata satışa sunulmuştur.  Villa, krediye uygun ve tapulu bir villadır. Villa, alıcıya hemen teslim edilebilir. Villa, görülmeye değer bir villadır. Villa, hayalinizdeki ev olabilir.

Didim Efeler Mahallesinde satılık 4+1 açık mutfaklı sıfır villa hakkında daha fazla bilgi almak ve villa ile ilgileniyorsanız, ilan sahibi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Didim, Aydın’ın en güzel ilçelerinden biri olarak bilinir. Didim, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeker. Didim’in en merkezi ve gelişmiş mahallelerinden biri de Efeler Mahallesidir. Efeler Mahallesinde, denize yakın, havuzlu, bahçeli, teraslı ve lüks bir villa arıyorsanız, sizin için harika bir fırsat var.


Didim Efeler Mahallesinde satılık 4+1 açık mutfaklı sıfır villa, sizin için kaçırılmayacak bir fırsat olabilir. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. Hayallerinizdeki eve kavuşmak için daha fazla beklemeyin. Didim Efeler Mahallesinde satılık 4+1 açık mutfaklı sıfır villa, sizin için en doğru seçim olabilir.

Özellikler

İç Özellikler
ADSL
Balkon
Boyalı
Duşakabin
Isıcam
Kartonpiyer
PVC Doğrama
Seramik Zemin
Spot Aydınlatma
Teras
Çelik Kapı
Dış Özellikler
Kablo TV - Uydu
Otopark
Oyun Parkı
Muhit
Alışveriş Merkezi
Cami
Eczane
Hastane
Lise
Market
Park
Sağlık Ocağı
Semt Pazarı
Spor Salonu
İlköğretim
Ulaşım
Anayol
Cadde
Dolmuş
Minibüs
Otobüs Durağı
Manzara
Doğa
Şehir
Konut Tipi
Müstakil Girişli
Cephe
Doğu
Güney
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir