İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Merkezde Satılık Site İçinde Yazlık

Büyült
7.750.000
Satılık
İlan No98700
Eklenme Tarihi28.08.2023
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 7.750.000
Oda Sayısı 3+1
m² (Net) 150
Kat Sayısı 3
m² (Brüt) 200
Bulunduğu Kat Villa Tipi
Bina Yaşı 21-25 Arası
Banyo Sayısı 3
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Zemin Etidü Var
Otopark Var

İlan Açıklaması

Didim Merkezde Satılık Site İçinde Yazlık

Didim, Ege Bölgesi’nin en güzel tatil yerlerinden biridir. Didim, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunar. Didim’de konaklamak için birçok seçenek vardır, ancak bunların arasında en rahat ve konforlu olanı site içinde köşe başı müstakil girişli 3 yatak odalı 1 ayrı mutfaklı 3 banyo tuvaleti olan geniş bahçe alanı sahip villadır.


Bu villa, Didim’in merkezinde, Efeler Mahallesi’nde yer almaktadır. Villa, site içinde güvenlikli ve bakımlı bir ortamda bulunur. Villa, köşe başında olduğu için diğer villalardan daha fazla ferahlık ve mahremiyet sağlar. Villa, müstakil girişi sayesinde site sakinlerine bağımlı olmadan istediğiniz zaman giriş-çıkış yapmanıza imkan verir.


Villa, Didim’in en güzel plajlarından olan Altınkum Plajı’na sadece 10 dakika yürüme mesafesindedir. Altınkum Plajı, kumsalının altın rengi ve denizin berraklığı ile ünlüdür. Plajda, güneş şemsiyesi ve şezlong kiralayabilir, su sporları yapabilir veya kafe ve restoranlarda lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.


Villa, aynı zamanda Didim’in tarihi ve kültürel mirasına da yakındır. Villa’dan arabayla sadece 15 dakika uzaklıkta olan Apollon Tapınağı’nı mutlaka görmenizi tavsiye ederiz. Apollon Tapınağı, Antik Yunan döneminde en önemli kehanet merkezlerinden biriydi. Tapınak, devasa boyutları ve muhteşem mimarisi ile etkileyicidir. Tapınakta, Apollon’un heykeli, Medusa kabartması ve kutsal yol gibi görülmeye değer unsurlar vardır.


Villa’nın yakınında başka tarihi yerler de bulunmaktadır. Bunlardan biri Milet Antik Kenti’dir. Milet Antik Kenti, Antik Yunan döneminde bilim, sanat ve felsefenin merkeziydi. Kentte, tiyatro, stadyum, hamam, agora gibi yapılar görebilirsiniz. Milet Antik Kenti’nin yanında Didyma’dan gelen suyu taşıyan antik su kanalları da ilginçtir.


Didim’de yapabileceğiniz başka aktiviteler de vardır. Didim’de tekne turlarına katılabilir, çevredeki adaları ve koyları keşfedebilirsiniz. Didim’de jeep safari yapabilir, doğanın güzelliklerini yaşayabilirsiniz. Didim’de at binmeye gidebilir, eğlenceli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Didim’de alışveriş yapabilir, yöresel ürünler satın alabilirsiniz. Didim’de gece hayatına katılabilir, barlar, diskolar ve canlı müzik mekanlarında eğlenebilirsiniz.


Didim, her zevke ve bütçeye uygun bir tatil yeri olarak sizleri bekliyor. Didim’de site içinde köşe başı müstakil girişli 3 yatak odalı 1 ayrı mutfaklı 3 banyo tuvaleti olan geniş bahçe alanı sahip villa ise sizlere evinizin konforunu ve rahatlığını sunuyor. Bu villa, Didim’de unutulmaz bir tatil yapmak için ideal bir seçenektir. 


Özellikler

İç Özellikler
ADSL
Balkon
Boyalı
Duşakabin
Kartonpiyer
PVC Doğrama
Seramik Zemin
Teras
Çelik Kapı
Dış Özellikler
Kablo TV - Uydu
Oyun Parkı
Muhit
Alışveriş Merkezi
Belediye
Cami
Cemevi
Eczane
Eğlence Merkezi
Hastane
Lise
Market
Park
Polis Merkezi
Sağlık Ocağı
Semt Pazarı
Spor Salonu
İlköğretim
İtfaiye
Şehir Merkezi
Konut Tipi
Müstakil Girişli
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir