İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didimde Satılık Havuzlu Yazlık

Büyült
3.200.000
Satılık
İlan No91180
Eklenme Tarihi14.07.2023
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 3.200.000
Oda Sayısı 2+1
m² (Net) 95
m² (Brüt) 110
Kat Sayısı 4
Bulunduğu Kat 2
Bina Yaşı 4
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Evet
Aidat (TL) 350
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didimde Satılık Daire

Didim Hisar Mahallesi’nde bulunan Karataş Sitesi, hem merkezi hem de denize yakın bir konumda yer almaktadır. Site, güvenlikli, havuzlu, otoparklı ve peyzajlı bir yaşam alanı sunmaktadır. Site içinde satılık olan daireler, geniş ve ferah bir mimariye sahiptir. Dairelerin 2 yatak odası, 1 salon, 1 kapalı mutfak, 2 balkon, 1 banyo & wc, L tip antre ve büyük koridor alanları bulunmaktadır. Dairelerin içi kaliteli malzemelerle döşenmiş ve modern bir tasarıma sahiptir. Daireler havuz manzaralıdır.

Didim Hisar Mahallesi, Didim’in en gelişmiş ve en çok tercih edilen mahallelerinden biridir. Mahallede alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, restoranlar ve kafeler gibi pek çok sosyal imkan bulunmaktadır. Mahallede ayrıca Didim’in en ünlü plajlarından olan Altınkum Plajı'na yürüme mesafesindedir. Altınkum Plajı, altın rengi kumu ve berrak deniziyle göz kamaştırmaktadır. Mavi Bayrak ödüllü olan plaj, su sporları, restoranlar, barlar ve konaklama imkanlarıyla tatilcilerin uğrak noktasıdır.

Didim Hisar Mahallesi’nde satılık daire almak isteyenler için Karataş Sitesi, hem konforlu hem de kazançlı bir yatırım fırsatıdır. Site, Didim’in gelişen turizm potansiyeli, konumu ve iklimi nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Son yıllarda büyük turizm grupları Didim’e yaklaşık 400 milyon Avroluk yatırım yapmış veya yapmayı planlamıştır. Didim’de satılık daire fiyatları da bu gelişmelere paralel olarak artmaktadır. Karataş Sitesi’nde satılık daire almak isteyenler için acele etmekte fayda vardır.

Didim Hakkında

Didim, Aydın’ın turistik bir ilçesi olup, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çekmektedir. Didim’de gezilecek yerler arasında şunlar bulunmaktadır:

  • Apollon Tapınağı: Didim’in simgesi olan bu antik tapınak, MÖ 8. yüzyılda inşa edilmiş ve kehanet merkezi olarak kullanılmıştır. Tapınak, dünyanın en büyük üç tapınağından biridir ve Medusa kabartmasıyla ünlüdür.
  • Altınkum Plajı: Didim’in merkezinde yer alan bu plaj, altın rengi kumu ve berrak deniziyle göz kamaştırmaktadır. Mavi Bayrak ödüllü olan plaj, su sporları, restoranlar, barlar ve konaklama imkanlarıyla tatilcilerin uğrak noktasıdır.
  • Bafa Gölü Tabiat Parkı: Didim’e yaklaşık 30 km uzaklıkta bulunan bu tabiat parkı, doğa severler için harika bir seçenektir. Göl, yüzbinlerce kuş türüne ev sahipliği yapmakta ve çevresindeki adalar, kayalar ve antik kalıntılarla muhteşem bir manzara sunmaktadır.

Didim’de ayrıca Akbük Koyu, Milet Antik Kenti, Priene Antik Kenti, Tavşanburnu Tabiat Parkı gibi pek çok güzel yer de bulunmaktadır. Didim hakkında daha fazla bilgi için Ege Emlak Didim ofisimizden yardım alabilirsiniz.

Didim aynı zamanda yatırım için de cazip bir bölgedir. Son yıllarda büyük turizm grupları Didim’e yaklaşık 400 milyon euroluk yatırım yapmış veya yapmayı planlamıştır. Didim’in gelişen turizm potansiyeli, konumu ve iklimi nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekmektedir.

Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Spot Aydınlatma
Seramik Zemin
PVC Doğrama
Parke Zemin
Mutfak (Laminat)
Laminat Zemin
Isıcam
Duşakabin
Hilton Banyo
Boyalı
Balkon
ADSL
Dış Özellikler
Yüzme Havuzu (Açık)
Spor Alanı
Otopark
Oyun Parkı
Ses Yalıtımı
Kapalı Garaj
Kablo TV - Uydu
Isı Yalıtım
Hidrofor
Asansör
Güvenlik
Muhit
Şehir Merkezi
İlköğretim
Spor Salonu
Semt Pazarı
Sağlık Ocağı
Park
Market
Eğlence Merkezi
Lise
Eczane
Cami
Belediye
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
İskele
Sahil
Minibüs
Dolmuş
Cadde
Anayol
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Arakat
Arakat
Cephe
Güney
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir