İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Muğlada Satılık Tarla

Büyült
5.500.000
Satılık
İlan No91890
Eklenme Tarihi17.07.2023
KategoriTarla
İlan TipiSatılık
Fiyat 5.500.000
Metre Kare (m²) 4695
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Tapu Durumu Mustakil Parsel

İlan Açıklaması

Satılık Tarla Zeytin ağaçlı ve Konteyner evli

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Karabörtlen köyünde, 4695m2 büyüklüğünde, tarla vasfında bir arsa satılıktır. Arsanın içerisinde 80 adet zeytin ağacı ve prefabrik bir ev bulunmaktadır. Zeytin ağaçları organik olarak yetiştirilmekte ve yüksek kaliteli zeytinyağı üretmektedir. Prefabrik ev ise doğa ile iç içe, konforlu ve şirin bir yaşam alanı sunmaktadır.

Kuyu & Elektrikli Tarla

Bu arsa, kendisine ait su kuyusuna sahiptir, organik yaşamın faydalarını keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsattır. Burada doğanın güzelliklerini yaşayabilir, sağlıklı ve lezzetli ürünler elde edebilir, huzurlu ve sakin bir ortamda dinlenebilirsiniz. Ayrıca arsa, köy merkezine, Ula’ya ve Muğla’ya yakın bir konumda olup ulaşım sorunu yaşamazsınız.

Bu arsayı kaçırmayın, hayalinizdeki organik yaşama kavuşun! Detaylı bilgi ve randevu için lütfen iletişime geçiniz.

Arsa, turistik ve tarihi mekanlara da yakın mesafededir. Ula ilçesinde Ula Göleti, Azmak Nehri, Akbük Koyu ve Geyik Kanyonu gibi doğal güzellikleri ziyaret edebilirsiniz. Muğla merkezde ise Muğla Müzesi, Kurşunlu Camii, Arasta Çarşısı ve Sakar Geçidi gibi tarihi yerleri görebilirsiniz. Arsa, aynı zamanda yatırım için de çok iyi bir fırsattır. Karabörtlen köyü, 1876 yılında Balcızade Hüseyin Efendi tarafından kurulmuş olup, iki medrese, 12 dükkân, 1 mağaza, 2 fırın ve 2 kahvehane inşa ettirmiştir. Köyün içinden Denizli yolu geçmektedir. Arsanın değeri zamanla artacak ve size kazanç sağlayacaktır.

Özellikler

Altyapı
Elektrik
Sondaj & Kuyu
Konum
Ana Yola Yakın
Manzara
Doğa
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir