İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Acil Satılık Arsa Didim Akyeniköy'de Bodrum yoluna 200mt

Büyült
0
Satılık
İlan No50970
Eklenme Tarihi07.04.2022
KategoriArsa
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Metre Kare (m²) 300
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
İmar Durumu Konut
Gabari 9.50
Tapu Durumu Mustakil Parsel

İlan Açıklaması

AK- YENİKÖY MAHALLESİ DİDİM'DE SATILIK ARSA

Akyeni Mahallesi Akarkuyu Mevkisinde Satılık Arsa

Didim, Akyeni, Akarkuyu'da Bodrum yoluna 200mt mesafede satılık villa imarlı arsa. Ana yola yakınlığı ve çevresinde yapılaşmanın olmasından dolayı çok kıymetlidir. Çevresinde ki arsalara kıyasla fiyatı çok uygun ve emsalsiz bir arsadır. 


Didim'de Satılık Kelepir Arsa

Çevresinde ki arsaların fiyatlarına göre %20 civarında daha düşük fiyat isteniliyor. Özel bir ihtiyaçtan dolayı iki arsadan birisini uygun fiyata verilecek.


Akyeniköy Didim'de Satılık 300m² İmarlı Arsa

Yol cepheli imarlı arsa, Doğa ve ana yol manzaralı. Çevresinde villa imarlı arsaların haricinde, 5 dönümlük çiftlik evi yapımına uygun ifrazı ve yol terkleri yapılmış büyük arsalar da bulunuyor. 


Satılık Hobi Bahçesi Fiyatına Satılık İmarlı Arsa 300m²

Satılık arsanın fiyatında pazarlık olur, iki adet yan yana arsa mevcut. Bir tanesini uygun fiyattan vermeyi düşünüyor sahibi, talep ederseniz iki arsayı da isteyebiliriz.


LAND FOR SALE DIDIM TURKEY

Akyenikoy - Balova area. Approved for the construction of 2-storey detached villa. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day.

Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.

Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

Genel Özellikler
Parselli
İfrazlı
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir