İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.
İlan No | 150800 |
Eklenme Tarihi | 19.10.2024 |
Kategori | Daire |
İlan Tipi | Satılık |
Fiyat | 0 |
Oda Sayısı | 2+1 |
m² (Net) | 80 |
m² (Brüt) | 100 |
Kat Sayısı | 4 |
Bulunduğu Kat | Bahçe Katı |
Bina Yaşı | 5-10 Arası |
Banyo Sayısı | 1 |
Isıtma | Klima |
Eşyalı | Hayır |
Site İçerisinde | Hayır |
Kullanım Durumu | Boş |
Krediye Uygun | Evet |
Takas | Hayır |
Otopark | Var |
Zemin Etidü | Var |
Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum mahallesi, Gevrek mevkii, Altınkum sahiline 250mt mesafede olan ayrı mutfaklı 2+1 daire Ege Emlak Didim'den satılıktır.
Didimin en meşhur sahili olan Altınkum sahiline çok yakın konumda bulunan bu daire binadan bağımsız müstakil girişe sahip. Müstakil girişi olduğu için villa havasında olan ev yaşlı ve yürüme - merdiven çıkmada sorun yaşayan misafirlerimiz için ideal olacaktır. Engelli ve yaşlı yakınlarınız var ise onların rahat edeceği denize çok yakın bu evi görmenizi tekrar tavsiye ediyoruz.
Satılık daire bahçe katı olup 3 tarafını çevreleyen veranda alanı bulunuyor. 2 Yatak odası, 1 salon, 1 kapalı mutfak, 1 banyo & WC, antre ve koridor alanlarına da sahip olan evin içerisin sıfırdan farksız. Deprem yönetmeliğine uygun, yapı denetimli binada bulunan satılık dairenin denize yakınlığı, merdivensiz eve girilebiliyor olması, kapalı mutfaklı olması ve yenilenmiş olması en büyük avantajlarıdır.
egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.