İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim'de Satılık Havuzlu Sitede 1+1 Giriş Kat Daire

Büyült
0
Satılık
İlan No58870
Eklenme Tarihi03.08.2022
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 1+1
m² (Net) 55
Kat Sayısı 4
m² (Brüt) 60
Bulunduğu Kat Bahçe Katı
Bina Yaşı 11-15 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var

İlan Açıklaması

DİDİMDE HAVUZLU SİTEDE SATILIK YAZLIK DAİRE

Ege Emlak Didim'den Efelerde Satılık 1+1

Didim Efeler Mahallesinde Prestige ( Asem Prestij ) sitesinde. Koca Mustafa Caddesi üzerinde bulunan site, süper markete 100mt, Liman yoluna 300mt, Altınkum sahiline 3km mesafede.


Havuzlu Sitede Satılık 1+1

Evin bulunduğu sitede; büyük yüzme havuzu & çocuk yüzme havuzu, havuz etrafında geniş güneşlenme alanları, kapalı devre güvenlik kamera sistemi (CCTV), bakımlı yeşil alanlar, spor alanı (Basket & tenis sahası), 7/24 esasına göre çalışan güvenlik görevlisi, özel işletmeye sahip Didim'in en iyi hamamı (sauna, masaj vb) ekstralar mevcut.


Satılık Eşyalı Yazlık 1+1 Daire

Ev içerisinde ki eşyaların büyük bir kısmı ile birlikte verilecek. Ofis tip dondurucu, tv ve özel eşyalar haricinde ki beyaz eşya, mobilya, klima, perdeler vb evde kalacak.


Didimde Satılık 1+1 Daire

Didim'de satılık daire, 1 salon, 1 açık plan mutfak, 1 oturma odası, 1 banyo & wc alanlarından oluşuyor. Bu sitede ki bahçe katı evlerin orijinali 1+0 dendiğimiz evlerden oluşuyor. Salon büyüklüğünde ki balkonları cam ile kapatmak sureti ile ekstra 1 odaya sahip olmuşlar ve önlerinde direk bahçeye açılan yine bir balkonları kalmış.


Güvenlikli Bahçe Katı Daire

7/24 esasına göre çalışan güvenliğin ve kapalı devre kamera sisteminin olduğu sitede olan ev, bahçe katında ve daire tipinde. Evden direk olarak balkon alanı ve bahçeye çıkılabiliyor. Yeşil alan manzaralı aydınlık bir oturma odasına sahip, kimi ev sahipleri bu alanı yatak odası olarak da kullanıyor, tamamen sizin kişisel kullanım tercihinize göre uygulama yapabilirsiniz.


FOR SALE 1 BEDROOMED APARTMENT DIDIM TURKEY

High levell ground apartment compering from 1 living room, 1 room, 1 kitchen, 1 bathroom & wc and 1 balcony. complex has big swimming pool, 7/24 security, CCTV,  garden. 15 years old bulinding, very good condition. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.


Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
ADSL
Amerikan Mutfak
Balkon
Beyaz Eşya
Boyalı
Duşakabin
Hilton Banyo
Kartonpiyer
Mobilya
PVC Doğrama
Seramik Zemin
Çelik Kapı
Dış Özellikler
Güvenlik
Hidrofor
Kablo TV - Uydu
Otopark
Oyun Parkı
Spor Alanı
Su Deposu
Yüzme Havuzu (Açık)
Muhit
Alışveriş Merkezi
Market
Park
Semt Pazarı
Şehir Merkezi
Ulaşım
Dolmuş
Minibüs
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Bahçe Katı
Cephe
Doğu
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir