İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.
| İlan No | 204960 |
| Eklenme Tarihi | 21.07.2025 |
| Kategori | Daire |
| İlan Tipi | Satılık |
| Fiyat | 3.500.000 |
| Oda Sayısı | 2+1 |
| m² (Net) | 70 |
| Kat Sayısı | 3 |
| m² (Brüt) | 80 |
| Bulunduğu Kat | 1 |
| Bina Yaşı | 16-20 Arası |
| Banyo Sayısı | 1 |
| Isıtma | Klima |
| Eşyalı | Hayır |
| Site İçerisinde | Evet |
| Kullanım Durumu | Boş |
| Krediye Uygun | Evet |
| Takas | Hayır |
| Otopark | Var |
Aydın ili, Didim ilçesi, Efeler Mahallesi, Tekağaç mevkii'de bulunan konut 3 katlı binanın ara katında bulunuyor. Yatırım için ideal olan satılık dairede istenmesi durumunda evden çıkacağını söyleyen 8 yıldır aynı kiracı oturuyor. Evde kiracı olduğundan dolayı görmek için önceden iletişime geçilmesi gerekiyor.
Mahir Özgür Damar ilköğretim ve Efeler Ortaokulu çok yakınının da bulunan satılık daire okullara 50 - 100 mt mesafede bulunan daire tipi satılık konut; 2 yatak odası, 1 salon, 1 açık plan mutfak (cepte kalıyor) 2 balkon, 1 banyo & WC alanlarından oluşuyor.
Didim, Efeler mahallesi, Ege Caddesi ile Adnan Menderes bulvarı arasında - Selvi Caddesi ile Cumhuriyet caddesi aralığında kalıyor. Bim, Şok, Migros Jet, A101 gibi süper marketlere çok yakın. Mahir Özgür Damar İlkokulu ve Efeler Ortaokullarının hemen arkasında yer alıyor. Seçkin Başak Sitesi'nin en öne çıkan özelliğinin geniş yeşil alanları ve sitenin ortasında kalan kamelya, süs havuzu olduğunu belirtmek gerekiyor.
egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.