İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.
| İlan No | 220610 |
| Eklenme Tarihi | 29.09.2025 |
| Kategori | Daire |
| İlan Tipi | Kiralık |
| Fiyat | 0 |
| Oda Sayısı | 3+1 |
| m² (Net) | 100 |
| m² (Brüt) | 130 |
| Kat Sayısı | 3 |
| Bulunduğu Kat | 2 |
| Bina Yaşı | 16-20 Arası |
| Banyo Sayısı | 1 |
| Isıtma | Yok |
| Eşyalı | Hayır |
| Site İçerisinde | Hayır |
| Kullanım Durumu | Boş |
| Krediye Uygun | Evet |
| Takas | Hayır |
| Otopark | Var |
Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni mahallede bulunan kiralık daire Altınkum sahiline de yakın konumda olmasından dolayı sadece çalışan kesim için değil, Didim'i yazlık olarak da kullanmayı tercih edecek misafirlerimiz için idealdir.
Didimde kiralık daire 3 yatak odası, 1 salon, 1 açık plan mutfak, 1 banyo & WC, balkon, antre ve koridor alanlarından oluşuyor. Didim standartlarının üzerinde büyüklüğü olan dairenin salon ve mutfak alanları birbirinden mimari olarak ayrılmış durumda ve ayrı mutfak gibidir.
Atatürk bulvarına çok yakın konumda olan kiralık daire teknosa karşılarında kalıyor. 3 daireli kalabalık olmayan küçük bir apartmandır. Kiralık dairenin bulunduğu binanın tamamı dış cephe mantolaması yapıldığı için ısı yalıtımlıdır. Ayrıca binanın teras katında her daireye ait özel mangal yakma alanı mevcut.
EIDS Onaylı ilan 0900015 Ege Emlak Didim
egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.