İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.
İlan No | 158420 |
Eklenme Tarihi | 21.12.2024 |
Kategori | Daire |
İlan Tipi | Satılık |
Fiyat | 4.575.000 |
Oda Sayısı | 2+1 |
m² (Net) | 70 |
m² (Brüt) | 65 |
Kat Sayısı | 3 |
Bulunduğu Kat | 1 |
Bina Yaşı | 4 |
Banyo Sayısı | 1 |
Isıtma | Klima |
Eşyalı | Evet |
Site İçerisinde | Hayır |
Kullanım Durumu | Boş |
Krediye Uygun | Evet |
Takas | Hayır |
Otopark | Var |
Zemin Etidü | Var |
Ege Emlak Didim'den satılık 2+1 daire Aydın ili, Didim ilçesi, Efeler mahallesi içerisinde bulunuyor. Satılık ev Altınkum sahili ile şehir merkezinin tam orasında kaldığı için hem yazlık olarak kullanmaya, hem de uzun dönem yaşamaya çok uygundur.
Didimde satılık yeni daire 3 katlı binanın orta katında bulunuyor ve asansöre sahip. toplamda 6 dairenin olduğu kalabalık olmayan küçük apartmanda sadece 5 komşunuz olacak. Kat mülkiyetli binada komple eşyası ile birlikte satılık masrafsız yeni daire.
Didimde satılık yeni bina 4 yaşında olup evrakları tam ve sorunsuzdur. Satılı modern binadaki lüks daire 2 yatak odası, 1 salon, 1 açık plan mutfak, 1 banyo & WC, vestiyerli antre & koridor ve katlanır cam uygulması yapılmış balkondan oluşuyor.
egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.