İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim'de Satılık 2+1 Daire

Büyült
0
Satılık
İlan No64640
Eklenme Tarihi22.11.2022
KategoriDaire
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 2+1
m² (Net) 65
m² (Brüt) 75
Kat Sayısı 4
Bulunduğu Kat 2
Bina Yaşı 5-10 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Hayır
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim'de Satılık 2+1 Daire

Yeni Mahalle'de Satılık Daire

Ege Emlak Didim'den Satılık 2+1 daire Didim Yeni mahalle sınırları içerisinde kalıyor. Yeni mahalle ile Hisar mahallesi sınırı olan Kocakuyu Caddesi üzerinde bulunan daire yol cephelidir. 

Cadde Cepheli Satılık Daire

Satılık 2+1 daire Atatürk bulvarı ile İnönü bulvarı arasında kalıyor. Didim merkezinde bulunan daire Kocakuyu Caddesine cephelidir. 

Didim'de Satılık Ara Kat Daire

Yeni mahallede bulunan satılık daire 2nci kattadır. 2 kat merdiven çıkılarak girilen dairenin üst katında dubleks daireler var. 

Didim Merkezde Satılık Daire

Satılık daire Atatürk bulvarı ve toplu ulaşım araçlarına 70mt, süper markete 50mt, Organik Pazar olarak adlandırılan Çarşamba Pazarı'na 700mt, Didim 2nci el eşya pazarı olan Di-Bit pazarına 700mt, Merkez camiine 800mt, Manavlar ve Balıkçılar çarşısı 800mt, Altınkum sahili 3.5km, Atatürk İlkokulu 850mt, Didim Sağlık Ocağı ve Didim Belediyesi 900mt-1km mesafededir. 

Didim'de Satılık 2+1 Daire

Yeni mahallede satılık ara kat daire, 2 yatak odası, 1 salon, 1 açık plan mutfak, 1 banyo & wc, 1 katlanır camla kapatılmış balkon (balkon mobilya ile 2'ye ayrılmış durumda) antre ve koridor alanlarına sahip.

Didim'de Satılık Çok Temiz Daire

Sıfır evler ile yarışabilecek kadar temiz olan satılık daire, halihazırda sahibi tarafından kullanılıyor. Evin içerisinde ve dışında hiç bir masraf yok ve çok iyi durumdadır. Güneş enerjisi mevcut olan evin banyosunda havanın kapalı olduğu dönemlerde kullanılmak için banyo tipi su ısıtıcısı da mevcut. 

For Sale Apartment Didim - Turkey

2 Bedroom Apartment For Sale

Second apartment compering from 2 bedroom, 1 kitchen in lounge, 1 bathroom & wc, enterence and 1 balcony covered with sliding tempered glass. 6-7 years old new building, very good condition as a new house. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.


Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
Parke Zemin
PVC Doğrama
Laminat Zemin
Kartonpiyer
Isıcam
Duşakabin
Boyalı
Balkon
ADSL
Dış Özellikler
Su Deposu
Oyun Parkı
Otopark
Kablo TV - Uydu
Muhit
Semt Pazarı
Sağlık Ocağı
Park
Market
Eczane
Alışveriş Merkezi
İlköğretim
Ulaşım
Anayol
Cadde
Dolmuş
Minibüs
Otobüs Durağı
Manzara
Şehir
Cephe
Batı
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir