İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim'de Satılık Yazlık

Büyült
0
Satılık
İlan No59380
Eklenme Tarihi08.08.2022
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 2+1
m² (Net) 120
Kat Sayısı 3
m² (Brüt) 125
Bulunduğu Kat Villa Tipi
Bina Yaşı 21-25 Arası
Banyo Sayısı 1
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Site İçerisinde Evet
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var

İlan Açıklaması

Ege Emlak Didim'den Satılık Yazlık

Çamlık'ta Bahçeli Yazlık

Didim Çamlık mahallesinde, tamamı bahçeli evlerden oluşan Palmiye sitesi içinde bulunuyor. Feniks sitesi, İncikent sitesi, Defne sitesi, Karakuyu sitesi, Sultan way sitesi, Mustafa Oğuz Sitesi, Forest sitesi, Altürk Sitesi gibi bilinen sitelerin arasına kalır. Esentepe camii civarında olan ev; Altınkum Sağlık Ocağı'na 400mt, Cuma günleri kurulan Semt Pazarı'na 200mt, Sahile 600mt, otellerin ve eğlence mekanlarının olduğu turistik bölgeye 500mt mesafede.


Didimde Denize Yakın Yazlık

Altınkum sahili, Amfi tiyatro & yelken kulübü, Üçüncü koy halk plajı, 2,5 koy, yat limanı ( D-Marin ), Manastır koyu gibi sahillere sahip olan Çamlık mahallesi sınırları içinde ve denize yakın konumda. 


Çamlıkta Tadilat Gerektiren Dubleks

Didim Çamlık mahallesinde satılık olan evin iyi bir tadilata ihtiyacı var. Site içerisinde ki evlerin çoğu detaylı tadilat görmüş, bazıları 3+1, bazıları ise 4+1 haline getirilmiş. Evin çatı katında pergola yapılmış ancak etrafı kapatılmadığı için en üst kat etrafı açık balkon - teras gibi duruyor, bazı komşular bu katta uygulama yaparak evlerine ekstra kapalı alan kazandırmışlar, bazıları balkonları katmak sureti ile zemin kat ve orta katlarda büyüme yapmışlar. Site içerisinde bu gibi uygulamalar hemen hemen her evde mevcut, bu ev de uygulama görmemiş kalan son evlerden birisi.


FOR SALE DUPLEX VILLA WITH GARDEN

Semidetached house compering from 2 bedrooms, 1 kitchen (open plan), 1 lounge, 1 shower, 2 wc, 1 terrace, balcony and private garden areas. 25-35 years old house need renewing. All papers done, ready to sell, deed transactions are completed in 1 day. Ege Emlak Didim Real Estate Agency.


Didim emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilirsiniz.


Bu Evi Kaçırmayın, Hemen Randevu alın!

Özellikler

İç Özellikler
ADSL
Balkon
Boyalı
Hilton Banyo
Panjur
Seramik Zemin
Teras
Dış Özellikler
Kablo TV - Uydu
Otopark
Spor Alanı
Muhit
Market
Park
Semt Pazarı
Şehir Merkezi
Ulaşım
Dolmuş
Minibüs
Manzara
Şehir
Konut Tipi
Bahçeli
Müstakil Girişli
Cephe
Doğu
Güney
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir