İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Didim Yeşiltepede Satılık Müstakil Villa 700m2 Arsa İçinde

Büyült
0
Satılık
İlan No86220
Eklenme Tarihi10.06.2023
KategoriMüstakil Ev
İlan TipiSatılık
Fiyat 0
Oda Sayısı 3+1
m² (Net) 400
m² (Brüt) 700
Kat Sayısı 2
Bulunduğu Kat Müstakil
Bina Yaşı 5-10 Arası
Banyo Sayısı 3
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Site İçerisinde Hayır
Kullanım Durumu Boş
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var

İlan Açıklaması

Didim Yeşiltepede Satılık Müstakil Villa

Aydın ili, Didim ilçesi, Akyeni mahallesi, Yeşiltepe mevkiinde satılık villa tam müstakil olup, yüzme havuzu, araç park alanı, bahçe ve güneşlenme alanlarına sahiptir.

700m2 Arsa İçerisinde Satılık Müstakil Ev

Satılık müstakil ev 700 m2 arsa içerisindedir. Evin kendisine ait havuzu ve araç park yeri bulunuyor. 3 yol ağzında olan evin önü açık ve her daim ferah kalacaktır. Etrafında ki yapılaşmanın büyük bir kısmı tamamlanmış, komşu parsellerin inşaatları yapılmış ve inşaat artıklarına maruz kalmayacaktır. 

İngilizden Satılık Müstakil Villa

2018 yılında aldıkları evi geçen sene komple tadilat yapmışlar. Sürme camları 3'lü cam olarak bilinen confor camlarlı alüminyum doğramalar ile değiştirmişler, dış cephesine mantolama yapılmış, çatı ve duvarlara ısı & su izolasyonları yapılmış, banyo, mutfak, vitrifiye vb komple yenilenmiş. Evin büyük bir kısmında kendi el emekleri olan İngiliz sahipleri evin her şeyinden çok memnunlar, satış gerçekleşirse Ekim ayına kadar da anlaşılır ise kalmak istiyorlar (tabi ki bu süre için kira da ödemeyi de kabul ediyor kendileri)

Didimde Satılık Müstakil Villada Eşya Opsiyonu da mevcut

Eğer istenilir ise evin mobilya ve beyaz eşyalarını da evin içerisinde bırakabileceklerini ifade eden ev sahipleri orijinal ahşap ve el işçiliği olan mobilyalarını Almanya'dan getirtmişler. 

Ebeveyn Odalı Büyük Balkon & Teraslı Villa

Evin 2 yatak odasında ebeveyn banyosu bulunuyor. Kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre yeniden inşa edilmiş olan ev de 3 adet yatak odası bulunuyor, bu yatak odalarından birisi giriş katta, 1 adet çok geniş salon & yaşam alanı, bu alanın hemen dışında katlanır cam ile kapatılmış yemek odası olarak kullanılabilecek ikinci bir yaşa alanı, 1 kapalı mutfak, kiler alanları mevcut. 1nci katında evin etrafını dolaşan çok büyük balkon, 2nci katında büyük bir teras alanı mevcut. Ayrıca binadan bağımsız, bahçede bulunan bir salon & mutfak alanı daha mevcut. Bu alan misafir ağılamak için ideal dizayn edilmiş, tam bir İngiliz barı (pub) havasında. Binadan bağımsız bir de atölyesi olan evin bahçesinde kömürlük, mangal alanı, güneşlenme alanları ve bahçe mobilyaları mevcut. 

Didim'de emlak sektöründe öncü olan ve bölgenin en geniş gayrimenkul portföyüne sahip, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli (0900015) Ege Emlak Didim ofisimizde, Emlak & Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Yüksek Okul mezunu, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımızdan yardım alın, kullanım amacınıza en uygun evi bulmanıza ve sorunsuz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olalım. Müşterilerimize mülk sahibi ile görüşme imkanı sunuyoruz, pazarlığını kendiniz yapabilir ve son fiyatının sahibinden alabilirsiniz.

Bu müstakil evi kaçırmayın! Fiyatlarımız piyasanın altındadır.

Ege Emlak Didim iletişim bilgisi: +90507 220 9191 & +90256 811 0077

web sitemiz: www.egeemlakdidim.com

Didimde satılık yazlık arayanlar için en iyi seçenekler burada Ege Emlak Didim! Hemen bizi arayın veya web sitemizi ziyaret edin!

Özellikler

İç Özellikler
Çelik Kapı
Teras
Spot Aydınlatma
Seramik Zemin
PVC Doğrama
Parke Zemin
Mutfak (Laminat)
Mobilya
Laminat Zemin
Klima
Kartonpiyer
Isıcam
Hilton Banyo
Gömme Dolap
Ebeveyn Banyosu
Duşakabin
Buzdolabı
Boyalı
Beyaz Eşya
Barbekü
Balkon
ADSL
Dış Özellikler
Yüzme Havuzu (Açık)
Su Deposu
Spor Alanı
Kablo TV - Uydu
Otopark
Isı Yalıtım
Güvenlik
Engelliye Uygun
Muhit
Spor Salonu
Park
Market
Eğlence Merkezi
Cami
Alışveriş Merkezi
Ulaşım
Minibüs
Dolmuş
Cadde
Anayol
Manzara
Şehir
Doğa
Deniz
Konut Tipi
Çatı Dubleksi
Tripleks
Bahçeli
Müstakil Girişli
Bahçe Katı
Bahçe Dubleksi
Cephe
Batı
Doğu
Güney
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 256 811 0077
+90 507 220 9191

egeemlakdidim.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir